Loop Hangers om kunst op te hangen

Een Loop Hanger is een snelle en goedkope oplossing om kaders of kunstwerken op te hangen. Loop Hangers zijn staalkabels die bovenaan voorzien zijn van een lus. Zo kan je ze gemakkelijk rond een balk of een ander object vastmaken.

De ophangsystemen onderaan de Loop Hangers variëren, maar kunnen telkens maximum 10kg dragen.

Ten eerste kan je kiezen voor een Loop Hanger met een eenvoudige haak onderaan. Heel wat kaders zijn achteraan voorzien van een haakje, dat daarop past.  De hoogte bepaal je door de kabel op de juiste lengte te snijden.

Loop Hanger

Daarnaast bestaan er ook Loop Hangers die ook onderaan een lusje hebben. Zo kan je de kabel door de ophanger van je kader of schilderij steken. Door het blocker systeem verschuift de lus niet en blijft je schilderij precies op de hoogte die jij bepaalt. Wanneer je een ander schilderij wil ophangen, kan je de lus snel terug losmaken, een nieuw schilderij bevestigen en opnieuw de hoogte instellen.

Loop Hanger

Ten derde kan je ook kiezen voor een haakje waarvan de hoogte verstelbaar is. Zo hoef je je kabel niet bij te snijden om de hoogte van je kunstwerk te bepalen, maar kan je de hoogte eenvoudig aanpassen door het haakje te verschuiven.

Loop Hanger

De Loop Hangers zijn verkrijgbaar vanaf €10,99.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>