Kunst ophangen dankzij een ophangsysteem voor schilderijen

Kunst in huis is altijd een leuke aanblik voor elke bezoeker. Het is trouwens ook een goede manier om de waarde van een huis te laten stijgen. Schatters zijn vaak onder de indruk van een mooi schilderij, ook al weten ze dat het eigenlijk verdwijnt wanneer het huis verkocht moet worden. Het geeft een bepaalde klasse aan een ruimte. Op voorwaarde natuurlijk dat het schilderij mooi is opgehangen. Dat gaat het beste met een goed ophangsysteem schilderij.

Ophangsysteem voor schilderijen

Veel mensen hebben nog het beeld dat een schilderij moet opgehangen worden met een nagel die uit de muur steekt. Ze halen het uit films of uit cartoons, maar het is een praktijk die nog zelden gebruikt wordt. Niet onlogisch aangezien het niet mooi en al zeker niet echt stevig is. Daarom ben je veel beter af met een speciaal ophangsysteem voor schilderijen. Die zijn erg goed in wat ze doen en vallen voor de rest niet echt op in je interieur. Het zijn eigenlijk de subtiele dragers van jouw schilderijen. Dankzij het systeem waarbij enkel het bovenste deel van de muur in beslag genomen wordt met een rail, zullen je gasten bijna nooit iets merken van hoe je jouw kunstwerken hebt opgehangen.

Ophangrails optimaal voor veranderend interieur

Ben je iemand die graag het interieur af en toe wat veranderd? Hang je graag eens een extra schilderij aan de muur of wil je iets verplaatsen omdat het niet meer op de optimale positie hangt? Dankzij de rails kan dat erg gemakkelijk. Stel je voor dat je elke keer een nieuwe nagel moet kloppen, het vorige gaatje dichten en moet overschilderen. Het zou een gekkenwerk zijn. Dankzij de ophangrails van Artiteq, die verkrijgbaar zijn bij Acaza, is het niet meer nodig. Succes!